Luni - Sâmbăta08:00-21:00
Luni - Sâmbăta08:00-21:00

Despre noi

Ți s-a stricat mașina de spălat, frigiderul sau aerul conditionat? Ai nevoie de un tecnician sa il repare? Ai nevoie sa il schimbi?

Indiferent ce alegi NOI SUNTEM SOLUȚIA!

Sună-ne la tel: 0744969072

 

Cine suntem?

Smart Repair Center SRL este una din putinele firme ce acopera aproape toata gama de electrocasnice. Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor de electrocasnice, venim pe piata locala si cu vanzari de electrocasnice prin magazinul nostru deschis in ROMAN, pe str. Stefan cel Mare (langa magazinul Marelbo – zona pietonala). Pentru orice tip de reparatie cat si vanzare oferim GARANTIE.

Reparam si vindem o gama larga de electrocasnice cum ar fi:

  • masini de spalat rufe
  • frigidere
  • lazi frigorifice
  • masini de spalat vase
  • cuptoare
  • aparate aer conditionat

Va putem enumera o parte din marcile pe care le vindem: Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowat.

De Luni până Sâmbătă între orele 8:00 si 21:00

NOU! Suntem deschiși și Duminica

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, cu un personal experimentat si calificat, si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. Echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.

Apeleaza 0744 969 072