Luni - Sâmbăta08:00-18:00
Luni - Sâmbăta08:00-18:00

Despre noi

SC SMART REPAIR CENTER SRL

SC Smart Repair Center SRL este una din putinele firme ce acopera aproape toata gama de electrocasnice. Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor de electrocasnice, executam interventii rapide si de calitate. Pentru orice tip de reparatie cat si vanzare oferim GARANTIE.

Reparam o gama larga de electrocasnice cum ar fi:
  • masini de spalat rufe
  • masini de spalat vase
  • masini de uscat rufe
  • frigidere
  • lazi frigorifice
  • combine frigorifice
  • cuptoare electrice

Va putem enumera o parte din marcile pe care le reparam: Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowatt.

Tarif Fix: Deplasare + Constatare Defect: 50 Ron 

Pretul Aferent Reparatiei este comunicat de catre Tehnician dupa verificarea electrocasnicului

Ți s-a stricat mașina de spălat, frigiderul sau cuptorul? Ai nevoie de un tehnician sa le repare?

Noi suntem solutia!

De Luni până Sâmbătă între orele 8:00 si 18:00

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor, cu un personal experimentat si calificat si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. Echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, devenind o echipa de profesionisti gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.
Apeleaza 0744 969 072