Luni - Sâmbăta08:00-18:00
Luni - Sâmbăta08:00-18:00

Reparatii Electrocasnice

Reparatii masini de spalat rufe, masini de spalat vase,uscătoare de rufe, frigidere,cuptoare electrice

AllReparatii Electrocasnice

Reparatii Cuptoare Electrice

Reparatii la domiciliu in: Iasi, Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, cat si in localitatile limitrofe. Oferim servicii rapide in maxim 12-24 ore. Orice problema ar avea cuptorul dvs, fie ea de natura mecanica sau electronica, colegii nostri pot rezolva rapid. Se ofera garantie pentru orice lucrare. Contactati-ne acum. Constatam, Inspectam si aducem imbunatatiri cuptorului dvs!

Reparatii Frigidere

Oferim servicii rapide de reparatii direct la domiciliul dvs. pentru: frigidere, lazi frigorifice, combine frigorice in: Iasi, Piatra Neamt, Targu Neamt Roman, cat si in localitatile limitrofe. Dispunem de frigotehnisti cu peste 10 ani experienta. Oferim interventii rapide direct la domiciliul dvs in maxim 12-24 ore. Oferim garantie pentru orice lucrare.

Reparatii Masini de Spalat Rufe

Prestam servicii rapide de reparatii pentru orice marca si model de masina de spalat rufe automata. Dispunem de Tehnicieni cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. La orice reparatie se ofera garantie in functie de lucrare. Oferim Interventii rapide si de calitate in maxim 12-24 ore. Nu ezitati sa ne contactati!

Reparatii Masini de Spalat Vase

Societatea noastra va pune la dispozitie tehnicieni specializati in reparatii masini de spalat vase pe raza judetului Iasi si Neamt. Oferim servicii la domiciliu fara a fi nevoie sa va deplasati dvs. Lucram doar piese originale si se ofera garantie pentru orice lucrare. Nu ezitati sa cereti mai multe detalii despre procedura de reparatie!

Reparatii Uscătoare de Rufe

Oferim servicii rapide de reparatii pentru uscatorul dvs. Ne deplasam la domiciliu pe raza judetului Iasi si Neamt dar si in localitatile limitrofe. Prestam servicii de calitate si de durata. pentru orice reparatie se ofera garantie. Intervenim rapid in maxim 12-24 ore. Folosim doar piese de schimb noi si originale. Sunati acum pentru o programare!

Luni-Vineri:  8:00 – 18:00

Sâmbătă : 9:00 – 15:00

Suntem una din putinele firme ce acopera aproape toata gama de electrocasnice. Pentru orice tip de reparatie oferim GARANTIE.

Electrocasnicele sunt indispensabile gospodariei dumneavoastra. Prin reparatii  noi intelegem un serviciu complet in cadrul caruia clientul ne suna si noi ne deplasam  sa rezolvam problema. Nu confundati serviciile de reparatii care sunt facute in mod professional cu vechile servicii de reparatii care presupuneau sa va deplasati cu masina la sediul nostru si sa asteptati saptamani intregi. Sunati-ne si veti vedea ce inseamna un serviciu profesionist.

Oferim reparatii la domiciliu pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi:
  • masini de spalat rufe
  • masini de spalat vase
  • frigidere
  • lazi frigorifice
  • combine frigorifice
  • cuptoare electrice
Ne deplasam la domiciul Dvs. in:
  • Iasi
  • Piatra Neamt
  • Targu Neamt
  • Roman

Va putem enumera o parte din marcile pe care le reparam : Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowatt.

Apeleaza 0744 969 072